Helical Wind Turbine

De spiraalvormige windturbine wordt gezegd door de fabrikanten aan rustiger dan blads turbines vanwege lagere snelheden langs het blad tips. Een ander voordeel van de schroeflijnvormige windturbine ontwerp is dat vaak lage minimum windsnelheden nodig om het apparaat te draaien.

Typisch worden schroeflijnvormige windturbines gemaakt langs een verticale as. Verticale as windturbines zijn over het algemeen aan populariteit wint voor woningen en stedelijke omgevingen, omdat ze kunnen een lagere worden geplaatst op de grond en op daken.

Een ander voordeel van de schroeflijnvormige windturbine is dat het algemeen kunnen worden gebruikt in gebieden met hogere windsnelheden waar bladen turbines moeten worden gesloten om veiligheidsredenen. Drie van de populaire fabrikanten van de spiraalvormige windturbine onder Helix, QuietRevolution en Wind Wanderer.

Helical windturbines kunnen worden gemonteerd op daken, in yards, op luchthavens of andere instellingen, afhankelijk van de precieze vormgeving en toepassing. Ze kunnen toren worden gemonteerd of gemonteerd in de buurt van de basis.

Een ander voordeel van de schroeflijnvormige windturbine vogel veiligheid. In de afgelopen jaren hebben de fabrikanten van industriƫle schaal horizontale as met bladen windturbines onder vuur voor het doden van vogels in het bijzonder in trekkende paden.

Met een spiraalvormige windturbine, zijn vogel problemen zelden een punt van zorg. Helical windturbines zijn ook minder gevoelig voor problemen met zijwind dan bladen turbines en ze vereisen geen staart-fan om ze wees houden in de optimale richting.