Drijvende windturbines

windmolen-230V-220V-set-wind-molen-turine-omvormer-12v-24v-batterijen-batterij-SF-12-24-300x300-drijvende-windturbine

De wind over onze oceanen kan genereren een groot deel van de macht, maar door de diepte van het water, het is niet aannemelijk om te proberen om windturbinemasten monteren in diep water gebieden. Drijvende windturbines eenvoudig uitbreiden van de standaard ondiepe water windturbine plannen, op te nemen montage op een structuur die drijft, zodat voor gebruik in dieper water.

Met behulp van windparken die op de oceaan vermindert ook het uiterlijk van de grote turbines, omdat sommige mensen niet willen om ze te zien – of horen – in de buurt van hun huizen. De wind is vaak sterker en consistenter over de oceanen zo goed, zonder land formaties die de stroom van wind kan afbuigen.

Wanneer gebieden zijn gepland voor op zee windmolenparken, de ligplaatsen en turbines kunnen vaak worden gemonteerd op het land en vervolgens gesleept naar het gewenste gebied. Drijvende boeien met aangehechte turbines kan gewichten gebruiken op anker kabels, om hen extra spanning en ondersteuning. Een van de eerste grote capaciteit turbines is het Hywind (hierboven afgebeeld), die ligt afgemeerd voor de kust van Noorwegen, in de Noordzee. Het werd geassembleerd in water veel rustiger dan die in het gebied waar het werd ingezet.

Er wordt aangenomen dat er potentieel een enorme wereldwijde markt voor drijvende offshore windturbines, ook al zijn ze grotendeels worden beschouwd door het publiek als dingen die nog ver weg in de toekomst. Toch heeft een Hywind installatie is gepland voor de kust van Schotland. Daarnaast is er een WindFloat turbine (hieronder afgebeeld) ook geïnstalleerd uit Agucaduora, Portugal.

De basis van een drijvende windturbine verbetert de stabiliteit van de constructie, waardoor het aan turbine veroorzaakte beweging en zeegolven weerstaan. Het platform wordt aangelegd met vier lijnen en twee direct verbonden met de turbine steunkolom. Terwijl de wind richting veranderen en daarmee de belasting op basis en turbine, een drijvende constructie gebruikt een secundaire romp-trim systeem dat het ballastwater tussen de kolommen verschuift. Dit houdt het platform relatief zelfs, terwijl nog steeds het produceren van energie.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *