Cilindrische & Conische Windturbines

wind-turbine

Conische en cilindrische windturbines worden meestal gebruikt voor thuis en residentiële toepassingen. Dit omdat de meeste cilindrisch of conisch windturbines een verticale as hebben, die geschikt zijn voor werven en daken.

De verticale windturbines kan draaien met een lagere windsnelheid dat die met een horizontale as,  een extra voordeel is dat ze niet onder invloed van zijwind. Verticale windturbines kunnen ook  veel meer  hoge windsnelheden aan, dit tot  meer dan 80 km/uur.

Een deel van de conische fabrikanten van windturbines omvatten MagLev en Mag-Wind (zoals op Garage Jay Leno en Ed Begley, Jr ‘s op het dak). In het algemeen, echter, de fabrikanten zijn meer geneigd om cilindrische windturbines dan mensen met een kegelvorm te produceren.

Een aantal van de fabrikanten van de cilindrische windturbines zijn Pac-Wind, StatoEolian GSE, Mariah Power en Ettridge. De Ettridge cilindrische windturbine ontwerp is gemaakt van diverse draaiende ventilatorbladen in een cilindrische halve schelp.

De StatoEolian GSE windturbine in uiterlijk is dicht bij het ​​ontwerp van een scheprad van een stoomboot, waarin men zou kunnen gokkers op de Mississippi te vinden in de jaren 1800. Deze cilindrische windturbine is met name handig voor extreme weersomstandigheden als het kan elektriciteit op te wekken tot 93 mph en bestand tegen windstoten tot 124 mph, zoals in een orkaan.

Pac-Wind maakt zowel de Eolische en Seahawk cilindrische windturbine modellen die zijn beide gebouwd voor weinig wind en zal werken op woningen en afgelegen locaties. Deze zijn ook nuttig voor zowel noodstroom. De Mariah Power Windspire is 30 meter lang en twee meter breed en lijkt meer op een stukje van de werf kunst draait in de wind.

Dit ontwerp is erg rustig, corrosiebestendig en weinig onderhoud ook. Het kan ook gemakkelijk worden herschilderd aan te sluiten bij het ​​kleurenschema van een woning of kantoorgebouw.

De conische en cilindrische windturbines bieden huis-en bedrijfseigenaren een alternatief voor de traditionele horizontale as met bladen turbines. Deze combinatie van kunst en functionaliteit te geven huiseigenaren keuzes met betrekking tot zowel de elektrische generatie en visuele aantrekkingskracht.

Een aantal van de fabrikanten van de cilindrische windturbines zijn Pac-Wind, StatoEolian GSE, Mariah Power en Ettridge. De Ettridge cilindrische windturbine ontwerp is gemaakt van diverse draaiende ventilatorbladen in een cilindrische halve schelp.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *